upp.

Se upp för snorkråkor och fula gubbar.

Ugglar just nu hemma och väntar på Björn. Vi ska röka cigg och dricka kaffe, för de är de vi gör. hehe..Gårdagen var riktigt hmm.. tung.! Men nu är de en ny dag.. Ska in till stan och möta Malin sen. Får fira att vi fått lön, som nu redan är borta efter att räkningarna betalats.

Nej nu är Björn här. Ha de gott folk.
Tills nästa gång. Bli inte slagen, låt inte ens tanken slå dej.

tack för ordet.

mynt.

Igår var Malin på besök här, härligt att träffa tjejen efter så lång tid. Vi tog oss tid till ett par koppar kaffe, men framför allt. Alla kassar som jag haft stående med kläder rensade vi ur. Malin fick en del med sej, en påse ska till något secondhand  ställen. Underbart att ha de gjort, de tog ju bara upp massa plats.

Undertiden som detta gjordes så hördes ett enormt klagande från 2 fattiga tjejer, om just hur fattiga dom var. Malins cigg va helt slut, så mina rökte vi långt in på filtret.! Men vi började samla ihop alla mynt vi hade och se på tusan, 77:- Vi kände oss inte så långt ifrån rika där en stund. Gick till Mamas (aka kiosken under vår hållplatssen) och blev överlycklig när jag får syn på skylten: Gamla Marlboro lights 35:- YES! Vi lyckades få ett paket var. Så värt.!

Idag var jag uppe med tuppen, Joakim bjöd på frukost ute på ringön vid industriområdet. En nybakad baguette + dricka 25:- Som hittat. hehe.. Var gott iallafall. Men nu är jag hemma igen. Funderar på om jag borde träna? Tycker jag har rört på mej så extremt mycke varje dag sen cykeln blev klar! hehe.. De är riktigt kul att vara ute och glida.. Man får mycke frågor och kommentarer om cykeln. Hittills faktiskt bara positiv respons.! Dom andra håller väll kanske inne med sina åsikter förhoppningsvis.!

Nej, dags att ordna kaffe. Frukost har jag ju redan fått, men ingen frukost utan kaffe.. Eller ja.. Äsch. Ha en underbar dag nu. Ut och kisa mot solen!

tack för ordet.

Inte.

Så har man inte skrivit på evigheter.. igen.

Har dock hänt en del som kommit imellan. Jag har blivit arbetslös bla. Tro nu inte att jag varit ansvarslös och lyckats få sparken, för så är de inte.! Nej, mannen som jag jobbat åt i 2 år avled den 3:dje april. Igår va de begravning. Usch, de gjorde ont, och de va vi många som tyckte. Vi kommer alltid minnas honom.

Sen så har ju Mannan flytt biskop. Han ska jobba i Norge, men dyker upp här i Juni igen eller nått sånt.
Jag har lyckats bli pank, riktigt pank. Tur man har mat i kylen iallafall.

Idag har jag tränat, faktiskt inte ens duschat än, så de blir mitt projekt nu.
Kaffet är klart nu också, härligt.

Stand not in our way.!


tack för ordet.

RSS 2.0