Piiip-piiiiip-piip-piiip.


Valde att censurera min rubrik, men de gick verkligen åt piiiip piiip piiip för Frölunda ikväll. Drar långa, allt annat än vackra ramsor i huvudet just nu, och har du inget trevligt eller snällt som muntrar upp mej att säga / kommentera så kan du gå och äta nått äckligt istället. Så de så.. Jaja. Ska försöka att inte vara bitter, de är ju ändå som de är.. riktigt tråkigt med andra ord. Har ju minst en match kvar i Jönköping på lördag. Ska hålla tummarna och be till hockey guden fram tills dess.! Alltså klockan 15:30 drar de igång på kanal 5 nu på lördag igen.

Åhh du store allsmäktige hockey gud, låt pucken stanna och hålla sej framför Honken i nästa match, se till att våra spelare inte tröttnar och blir ouppmärksamma, fortsätt ge dom chanser men se till så dom får mål ett gäng gånger också. Sist men inte minst; förse alla HV71 spelare med skavsår! Och jag lovar jag ska inga andra hockeygudar hava jämte dej. Ära isen, skridskon, pucken i höjden.. Inte att förglömma, klubban du gjorde i slöjden.! Amen.


JA!!!



Dom visar visst matchen mellan HV71 och Frölunda på 9an, och den börjar Nu.!

Hejja Frölunda.!


smsade 118100.


Även jag som så många andra kunde inte hålla mej ifrån att smsa 118100.


Frågan jag ställde;
Vad handlar bloggen ins3cure.blogg.se om?

Svaret;
Bloggen handlar om en kaffemissbrukande ung kvinna
som tydligen också är en av världens absolut dåligaste förlorare.
Av den anledningen anses revanscher vara självklara vinnarmöjligheter.


Hehe.. Jahaa.. De kopierade i princip presentationen
av mej själv i min blogg till svar. Men lite kul var de iallafall...


Jag har precis kommit hem från en dag på stan med min crazy M. Åhh va mysigt de va att träffa henne.. Vi lunchade, fikade och shoppade lite. Men innan de drog hon med mej på en lång promenad från ena sidan av stan till andra och tillbaka igen ungefär.! Jisses.! jag som blir andfådd bara av att behöva sträcka mej efter tv dosan nu mera.. Hahaha.. Men ska inte klaga, kunde ju trycka i mej den där blåbärspajen med gott samvete efteråt. Dessutom var de så fantastiskt härligt väder, solen och den friska luften höll mej pigg.! Hade dock glömt att ta på mej stödstrumporna imorse, ja ni läste rätt.. Kalla mej gammal eller bara gravid, men jag vill minsann slå ett slag för stödstrumporna.! Dom gör underverk och är fantastiska för mina fötter. Hur som helst, utan dom svullnar fötterna snabbt nu och gör de lagom jobbigt att promenera. (speciellt på kullersten) Men skam den som ger sej.. Ska lägga fötterna högt nu en stund, så blir de snart bättre!

Fasiken, såg på hockeyn igår. Ingen kul match direkt. HV71 gav våra indianer stryk. Dom började ju så bra i första perioden, sen vet jag inte vad som hände.. Kanske fick dom för bra självförtroende där, gav inte riktigt allt.? Jaja.. Nu står de 2-2 i matcher.. Får ta dom ikväll istället.! Dock tror jag inte kvällens match visas på 9an, skit.! Ska se till så att lillebror eller pappa håller mej uppdaterad.!


Ha en fin kväll mina nära och kära.
tack för ordet.

37 down, 3 to go..


Min graviditet - BF Fre 17 apr 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 24 mar 2009.
Du är på dag 256 av 280. (91,4%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 3 fulla dagar (v36+3).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 17 apr 2009
Du har 24 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 3721 mar - 27 mar 2009

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.





i   l ä n g t a n s   t i d e r . .

Sammanfattning..


I fredags vinkade jag adjö till kära Göteborg och begav mej till Borås för en helg med underbara mamma kaos hon var förkyld, så de bjöds på lugna film kvällar, massa godis och god mat. En hel del tjöta stunder med en kopp kaffe i handen fick vi också tid till. Tack för en riktigt fin helg älskade vän.

I söndagskväll hade jag och min J en myskväll. Vi intog båda ett liggande läge i soffan, kikade på tv, diskuterade allt från framtid till tåludd och hade helt enkelt en härlig kväll i varandras sällskap. Måndagen spenderades till stor del på Mölndals sjukhus, efter Js olycka i fredags.. Men de bjöd på glada nyheter iallafall. Sen tog vi tag i något vi skjutit på tillräckligt länge.. Vi besökte babyproffsen och inhandlade ett babyskydd, plus lite andra små saker. Hämtade även ut vårat gratis paket.! Så igår kväll satt jag på golvet i vardagsrummet och gick igenom babyprylar! Riktigt roligt faktiskt.! Sen fick jag mej ett av mitt livs skrattattacker när jag kollade på "Ballar av stål". Hahaha.. Till er som såg de vill jag säga; -Ja, jag är fortfarande i "kiss o bajs" åldern. Till er som inte såg de.. -Oroa er inte, ett ord "webbtv". Är vi inte lyckligt lottade så säg vad?

Just de..
På väg till Borås hörde jag ett skrämmande ljud från vår bil. Metall mot metall vid varje bromsning.. Ajajaj.! Så denna helgen som kommer får ändrade planer, vi åker helt enkelt upp till Värmland och får hjälp av familjen att laga vårt trogna transportmedel. Kan ju vara skönt att ha de gjort innan liten bestämmer sej för att vistas på utsidan av min mage.

Idag var de sista gången vi var på föräldraträff, men ska se om jag inte kan försöka hålla kontakten med några av dom andra blivande mammorna. Vore trevligt.! Vi hade kul iallafall, satt och pratade så tiden rann iväg och dom hann inte gå igenom allt som var planerat. Men de viktigaste fick vi med oss iallafall. Hehe..

På väg hem från träffen kläcker J nått fint;
-Oj, ja trodde bänken var ett rådjur.!

Det får avsluta dagens lååååånga inlägg, som dessutom inte ens bjöd på ett foto.! Jag med min tråkiga blogg. Får kanske ändra på detta längre fram. Mer foton, mer färger.. Hmm.. Ideér finns ju, men än så länge bara i mitt huvud. Tills nästa gång.. Ta hand om varandra och ha en fantastisk vecka mina nära och kära.

tack för ordet.

fixering vs delicatobollar.


Igår sken vår solen starkt, och denna dagen tycks den bjuda på samma underbara närvaro.. Ska ut sen och bara vara tror jag, ta med mej en bra bok, en termos med vanilj te och två filtar. Ingen stress ingen press.

Till skillnad från igår då dagen började med ett besök hos barnmorskan Karin. Liten tycks må jätte bra, dock har jag järnbrist, mitt värde låg på 103 (har jag för mej) och de ska inte vara under 110 egentligen. Så nu får jag knapra järntabletter sista tiden. Mitt sf mått ligger på 33-34 cm nu, inte illa vilken kula va? En viktig sak till, liten har sjunkit ner i bäckenet och fixerat sej.. Så nu börjar de närma sej tror jag allt.

Sen hade jag besök av söta lilla Svante och hans fantastiska mamma, de pratades bebisar och de pratades bebis språk. Vi åt delicatobollar och myste med ett hickande charmtroll. (Svante alltså) Fick ett par riktigt mysiga timmar och ser fram emot vår nästa fika tillsammans.

När jag åter blev ensam hemma tog paniken tag i mej.. Jisses, snart har ju jag en egen liten bebis här. Alla saker vi inhandlat m,m stod i gästrummet, samlat på hög, barnvagnen låg kvar i kartongerna. Allt var i en enda röra.. Men se inte nu längre, ibland är de lite hälsosamt att få panik ändå.. Om man håller de på en lagom sund nivå. (inte för att jag tror att jag gjorde de dock) De hela resulterade iallafall i att jag skruvade ihop barnvagnen, sorterade alla kläder (efter storlekar och vad som inte var tvättat osv.) Packade upp alla 12 påsar med diverse bebis grejer, och fick helt enkelt ordning i vårt kaos! Idag vill jag säga att jag är jätte nöjd med min insatts, de var starkt jobbat av mej. Min rygg hurrade inte direkt över mitt initiativ, men klagar inte lika mycket idag som igår kväll..

Ha en otroligt underbar dag mina nära och kära.
Ut i solen nu, eller ja, snart iallafall. Än så länge är ju inte klockan så mycket.
tack för ordet.

36 down, 4 to go..


Min graviditet - BF Fre 17 apr 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 17 mar 2009.
Du är på dag 249 av 280. (88,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 3 fulla dagar (v35+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 17 apr 2009
Du har 31 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 3614 mar - 20 mar 2009

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen. Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Hur som helst är det bra att ta reda på hur förlossningsskedet går till och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2000-2500 gram och längden är ungefär 45 cm. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man t.ex puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.





i   l ä n g t a n s   t i d e r . .

hemma igen..


Ja som rubriken förtäljer är vi hemma i Göteborg igen, de va la gött änna.!
Jo faktiskt var de riktigt härligt att komma hit och se att backen är helt torr, och snödropparna har överlevt i rabatterna. Mindre kul var de att vakna i morse med en svullen hals och täppt näsa. Får tacka min älskade J för att han lämnade över sina baciller till mej lagom tills han blev kvitt sin förkyldning. hehe..

Jag kurerar mej så gott jag kan nu inför morgondagen. Då har jag ett möte kl 09:00 och ett kl 10:00. Som om de inte skulle vara tillräckligt? Nej en föräldragruppträff äger rum kl 16:30 också. Fast de är klart, den träffen ser jag fram emot. Vi har alltid så trevligt när vi sitter där och tjötar, sen är de väldigt informationsrikt också.

Nej, nu ska jag äta ett till päron och dricka en kopp vanlij te med honung.
Mmm..

tack för ordet.

en ärlig dag.


Jag och min J hade ett samtal för ett par dagar sen, det handlade i stort sett om Panama och vart de låg. Jag sa att jag trodde de låg i norra Syd Amerika, nästan mellan syd och nord Amerika, men som sagt, att de tillhörde Syd Amerika. J visste att de tillhörde Syd Amerika men sa att han trodde de va en ö.. Hur som helst, vi la ner funderingarna strax därefter. Idag dock, ringde J mej när han var på väg till jobbet, enbart för att berätta att han hört sej för och att jag nog hade rätt om vart de låg.! (för en gång skull) Vad ärligt gjort av honom, jag brukar ju vara den som har fel, dock skulle jag aldrig i ett sånt här läge erkänna de om jag fick de bekräftat av någon annan. Nej nej..
En som vägrar inse sej besegrad, blir de aldrig helt heller. Inte sant? Hahaha..

Just nu håller jag på att baka kakor efter ett recept som Juliettan la upp på sin blogg för längesen. De ska för hoppningsvis bli sådana stora café kakor med choklad i. Jag har dock inte vågat kika in i ugnen än, så jag vet inte hur de går för dom. Men blir dom dåliga så skyller jag som vanligt allt på gas spisen och att temperaturen aldrig landar på rätt grader.

Jag var på hemköp och handlade ingredienserna förut. Då i kassan åkte mina varor ner och blandades med en äldre dams varor, (snacka om att packa långsamt) hon stod iallafall där och försökte putta tillbaka allt mitt upp trots rullbandet som skickade ner de igen. Hon ville till slut sortera allt för hon visste minsann vad hon hade handlat. Bla bla bla gnäll gnäll gnäll.. Låter henne stå där och plocka samtidigt som hon beklagar sej över hur han i kassan lyckats strula till de. Sen kastar jag ner mina saker i min påse och får syn på en kryddburk med vitlökspulver, något jag absolut inte skulle ha till mina kakor. Så jag greppade den och gick mot tanten som nu stod en bit bort och beklagade sej till sin tantvännina. Jag gav den till henne och sa att hon måste ha glömt den.. Vilket svar jag fick tillbaka; - Åhh tusen tack.. tack så hjärtligt för din ärlighet.! Prisa gud mitt vitlökspulver kom till rätta.! Okej, de sista där sa hon inte, men hon tog i så i allt de andra hon sa att de i princip lät som en rejäl predikan.! Allt lät med andra ord egendomligt överdrivet och inte tacksamt någonstans.

Hmm.. Men vänta nu? Vaddå ärlig? Nej detta passar inte in med den sluga bild jag hade av mej själv imorse när J ringde. Funderade på att gå tillbaka och rycka kryddburken från henne och säga att jag ångrat mej och att den faktiskt låg bland mina varor. Hon hade förtjänat de så som hon först beklagade sej över att kön var så lång och sen över kassörens lilla miss. Men nej.. Min kasse var redan tung, och jag själv också dessutom, gå tillbaka ehh nej, istället hoppas jag på lite god karma nu som tack för min goda gärning, kanske mina kakor kommer smaka och bli kanon? Man kan ju alltid hoppas.

tack för ordet.

35 down, 5 to go..


Uträkning utgår från dagens datum: Tis 10 mar 2009.
Du är på dag 242 av 280. (86,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 3 fulla dagar (v34+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 17 apr 2009
Du har 38 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 357 mar - 13 mar 2009

Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.



i   l ä n g t a n s   t i d e r . .

på promenad i stan.


Vilken fin dag de har varit hittills.
Åkte in till stan och mötte upp kära fröken T. Promenerade runt lite och fick gjort vissa ärenden. Sen blev de espresso house för lååång fika/lunch. Lilla M kikade förbi och sa hej innan hon skulle med tåget också. Trevligt trevligt.. Nu är jag hemkommen efter att suttit i bilkö i typ 30 minuter. Var så snäll och körde min J till andra sidan stan, vid absolut sämsta möjliga tidpunkt skulle jag genom Tingstadstunneln också.. så korkat och värdelöst, dock lite härligt och kul när man kan sjunga hur högt som helst i bilen för sej själv utan att någon hör. hehe.. och jag tog mej hem så smånigom.

Vill passa på att tacka alla som lämnat så fina och glädjande kommentarer om min magge. De sätter ett leende på mina läppar och gör mej väldigt stolt.! 
Ni är för söta.. så Tack!

Nu har de börjat regna här på västkusten, men med tanke på dagens aktiviteter (även om de bara bestått av lite promenad) så känner jag ändå att jag kan sitta inne och se på någon bra film med gott samvete och äta päron. Mmm.. päron alltså.! Jag har aldrig riktigt varit den som köpt päron och ätit speciellt mycke av de tidigare, men nu började de med att J kom hem för någon vecka sedan med 3 stycken av denna himmelska frukt. Dom gick åt samma kväll och nästa dag var jag tvungen att köpa mer. Nu har jag ätit 2 - 3 stycken varje dag sedan dess.. Såg nästan rött i lördags när vi hade besök och en person frågade om han fick ta ett, skit jag skulle gömt dom och inte lagt dom i fruktskålen. Jag svarade -ja okej.. Men kan nog gissa att min blick sa något helt annat där, för han såg plötsligt nervös ut. Hahaha.. Jag är iallafall glad över att min craving är något nyttigt som man mer än gärna kan äta en ordentlig mängd av.

tack för ordet.

ångpanna.


De är så varmt! Vart jag än befinner mej, vad jag än gör så känns min kroppstemperatur skyhög.! Tidigt tidigt imorse kröp J intill mej och la armen runt mej.. Då åkte mitt täcke av direkt, (de låg redan visserligen bara över vänster benet, men ändå) efter en stund säger J dock; -nej shit.. Jag vänder mej om igen, du är som en ångpanna.!

Jag har kommit med lite små ideér för att underlätta och kanske minska mina svettningar. Ex; stänga av alla element i lägenheten, alltid ha öppna fönster någonstans i lägenheten, ta ut täckerna ur påslakanen(rna?) J som inte alls är så varm av sej har inte riktigt nappat på nått av förslagen än.. -Lugna dej lite nu va.. Brukar vara svaret från honom när jag, snilleblixten slår till igen och är påväg att fylla sängen med frysklampar.

Nej, de är tidigt.. Men jag ska försöka ringa kära mamma Kaos. Hade en fruktansvärd dröm inatt där hon var med och även om jag vet att detta omöjligt skulle kunna ha hänt,
så drar oron igång. Måste kolla så att hon mår bra.

Ha en fin dag mina nära och kära.
tack för ordet.

päron.


flingor & yoghurt, 2 koppar kaffe, 2 kanelbullar,
1 nektarin, 3 päron, pizza, film, liten skål med godis
-ja de är lördag.

Fredag som start på ännu en helg.


Jag var på mvc tidigare idag. Allt såg jätte bra ut, jag har lyckats gå upp ytterligare 2,5 kg på 2 veckor.. Ojoj.. Undrar om de kommer fortsätta i denna takten? Litens hjärtslag låg på 138 (slag/minut) och mitt sf mått visade nu 32 cm. Inte illa minsann.. Idag är det exakt 6 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum.. Men vem vet om liten är redo fredag den 17:de april? Vilken väntan de innebär att vara gravid, jag börjar bli lagom trött på all extra vikt och kramperna nu också.. Men de är faktsikt inte länge kvar trots allt.

Jag kom nyligen hem från en fika på stan med kära fröken T och lilla kompis M. Var lika mysigt som vanligt, dock är det något dumt med blåbärspajer, dom tar alltid slut för fort. (som tjorven i vi på saltkråkan hade sagt) Underbart att få tjöta lite med dom båda och skratta åt knepiga funderingar.. Fröken T och lilla M ska ut senare, käka buffé tillsammans med sina respektive. Åhh.. Vad en sån sak hade varit mysig. Men som de ser ut nu får jag nog denna fredagkväll precis som torsdags kvällen för mej själv. J skulle hänga med ett gäng grabbar, vet inte om dom skulle ut eller inte?

De gör faktsikt extra ont att vara ensam när jag inte ens har katterna här längre.. Dom svek trots allt aldrig, tröstade och såg till att man aldrig var själv hemma. Idag fick jag faktiskt ett jätte glädjande besked från (håll i hatten nu mina vänner) försäkringskassan.. Detta har lyst upp min dag, dock känns de inte lika kul att glädjas över något när man inte känner att man har någon att dela den glädjen med..

Nej fy fan.. Kan ärligt säga att jag börjar tröttna på att vara själv så mycke som jag ändå är. De känns som att gå igenom något man ska vara två om, ensam från stund till stund. Varför ska de vara så svårt att visa lite engagemang?? Så ser man hur andra "lyckliga" par har de och hur dom delar sina känslor med varandra, stöttar och visar att dom finns där för varandra båda två. Jag försöker göra desamma, jag vill också ha de så, ställa upp men också känna att jag får samma sak tillbaka.. Äsch de är klart, jag är väll bara extra känslig nu, fullproppad med hormoner och bitter för att jag spenderar ännu en kväll ensam med mina tankar.

Hur hårt ska man hålla om den man älskar..?   ♥

Lite bilder, lite kärlek.


Här kommer fotona som jag lovade.
Igår hade jag en hel dag med kära fröken T, hade med mej kameran för jag tänkte passa på att fota lite, men den blev tyvärr glömd i fickan. Hade en hel mysig dag iallafall. Fikade och fixade massa ärenden som fröken T hade. Sen på väg hem hämtade vi upp fröken Ts arbetande karl A och väl hemma lagade vi mat.. Inte vilken mat som helst, gratängen jag natten till igår drömde att jag lagade. Blev väldigt gott faktsikt, dock var jag aningen snål med kryddorna.. Men fullt ätbart var de iallafall.

Nu ska jag snart knalla ner till Vårväderstorget och hämta ut ett paket med en vår jacka jag beställt.. Hoppas hoppas hoppas att storleken passar bra. Får väll dock vänta några veckor innan de blir premiär för den.



Lite kärlek i min vardag.




         


Här är då magen och ego bilderna i vecka 34.
Tycker jag börjar klä mej lite som tjockis, speciellt med den söta koftan.


Foton?


Jag har varit dålig på att lägga upp foton av mej och maggen de senaste. De hänger ihop en hel del med att jag varit dålig på att faktiskt ta foton av mej själv och maggen. Men tänkte ändra på de idag. Nu ska jag dock lägga en ansiktsmask, och ta mej en kopp kaffe. Börja göra mej redo för att möta dagen..

Bättre sent än aldrig.

kaffemissbrukaren.



 


Oldelaf - le Café.

Underbara vänner vs, trasig Ipod.


Lördagen blev riktigt trevlig ändå. Bästa grannarna ringde och bad mej komma över, när jag väl tagit mej dit efter att stillat mitt nya TVprogramms beroende (jag tänker inte erkänna här vilket program dock, pinsamt) möts jag av 3 grabbar som står i full gång med att laga mat. Fick en riktig prinsess behandling. Bara satt på min rumpa och fick maten serverad. Så otroligt gott också, starkt men jätte gott som sagt. Som om inte de skulle vara tillräckligt bortskämt? Nej, de bjöds också på blåbärsglass till efterätt. Mmm.. Vi började kolla några avsnitt av "trailerpark boys" men mina ögonlock blev tunga och envisades med att falla ner gång på gång. Så jag tackade för en hel mysig kväll, begav mej hemmåt och kröp ner i sängen.

I söndags fick jag ett super glädjande samtal från underbara mamma Kaos. Hon packar in resten av familjen Kaos i bilen och kommer på besök hos mej. Vi käkade pizza, luktade på stinkande fisar, fikade och skrattade ikapp ett par timmar. De ger mej alltid ny energi att få umgås med henne alltså och sätter ett leende på mina läppar som inte suddas bort i första taget. Tackar hela familjen för de hjärtliga besöket. Ni är guld värda.
Sen ringde J och berätta att han var i Kungälv, så de blev till att snabbt ta farväl av Kaosarna och hoppa in i bilen för en tur ner till Centralen. Va härligt att få träffa honom igen. Mindre kul att höra om min Ipod som blivit galen och deras 50 timmars fylla. Är jag bitter? Nej.. För gammal för sånt? Ja.! hehe.. Dock löste sej Ipod problemet väldigt smidigt. Den fick hålla igång och bläddra galet mellan alla låtar tills batteriet laddats ur, och idag efter att jag gett den lite ström så fungerar den igen. Kanon!

Igår hade jag nog min snällaste dag hittills i år. Snacka om att ställa upp och ge av sej själv. Men är de inte så? De man ger kommer också någon dag när man behöver de tillbaka..

Idag är de föräldragruppträff. Ska faktiskt bli trevligt. Jag har varit lite effektiv nu på morgonkvisten. Tog hand om diskberget som helgen bjöd på och nu ska jag snart ta mej ett välförtjänt bad. Borde skriva en inköpslista också. Nu när J är hemma igen måste vi åka och storhandla, har inte haft riktig ork till att göra de och bära alla kassar själv.

Veckans planer har jag inte rikigt funderat på. Så är du sugen på en fika någon dag eller ha nått annat förslag så är de bara att tjoa åt mitt håll.

Ha en fin dag mina nära och kära.
tack för ordet.

34 down, 6 to go..


Min graviditet - BF Fre 17 apr 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 3 mar 2009.
Du är på dag 235 av 280. (83,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 3 fulla dagar (v33+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 17 apr 2009
Du har 45 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 3428 feb - 6 mar 2009

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.


i   l ä n g t a n s   t i d e r . . .

RSS 2.0