Why I sing my lullaby..





Underbart vacker låt.. ♥

Vem?



J är inte så pigg på att gå och se skräckfilm på bio. Så nu har jag en fråga till mina trogna bloggläsare. Vem vill gå och se; Låt den rätte komma in. med mej? Jag har läst boken, den är kanon!! Måste därför se den, men vill inte gå på bio själv. Så, om du också vill se den.. Hör av dej.!


förbi.



Mina lediga dagar är snart förbi, imorgon är de åter till arbetet och nästa lediga dag blir måndag nästa vecka. Men vi fick en jätte fin helg uppe i Värmland, de var riktigt mysigt och de bjöds på massa god mat. Fyrverkerier, tårta och många skratt, trots dåligt väder.

Igår lagade jag jätte god mat; pasta med färska champinjoner, blad spenat, lök, pinjenötter och vitlök. Björn och Emil var här och bjöds på middagen. Sen spelade vi risk resten av kvällen, men jag är så kass förlorare, så jag tror ingen av dom tyckte de va kul att spela med mej. hehe..

Just nu sysselsätter jag mej med att tvätta, det är de och lite städ som står på "att-göra-listan" idag. Ska iväg och handla sen också. Ja de var nog allt för nu.. Ha en fortsatt fin dag.

tack för ordet.

Skitdagar och sommarlängtan.



Gårdagen var en riktig skitdag, räknar inte med att begära mer från denna dagen. Skulle egentligen börja 16:30 men ser ut som jag får ta mej till dödensände av stan (vilket bara de tar en timme) och börja en timme tidigare. Yeah right! Fii faan. Igår hade jag ont och jag menar riktigt ont, i magen från klockan 12:30 tills jag somnade på soffan blek i ansiktet och helt utslagen. Under vissa stunder på dagen var de så illa att jag inte visste om jag skulle spy eller bara lägga mej ner och grina högljutt.. Jobbade från 07:00 till 20:00 igår. Ska jag vara helt ärlig känns de inte som att pengarna gör de värt de.

Men nu, efter idag, har jag en ledig helg framför mej. Dags att samla nya krafter, dessutom ska jag göra de i de djupa Värmländska skogarna. Underbart underbart! På lördag är de nämnligen 80års kalas och jag tvekar inte på att de blir riktigt trevlig och härligt att få träffa alla. (tårta lockar ju en hel del de med)

Just de.. hade nästan glömt att jag ska till Team och få massage på torsdag, de är ju redan imorn.!! Åhh.. känner mej faktiskt välförtjänt av de nu. Lovely.! Kommer känna mej som en ny människa inför helgen. Efter mötet som jag har på fredag bär de alltså iväg. Kanske borde börja fundera på vad jag ska packa med mej? Hmm? Nej, jag är en i-sista-minuten människa. Vart de har tagit mej hittills vill jag inte klaga på, önskar dock att vad jag än gjorde kunde ta mej till sommaren lite snabbare bara.

Efter tre dagar med höst regn och ruskig blåst är jag redan trött på de.. Inte är löven vackra och färgglada längre heller. Nej dom ligger gulbruna kletade mot backen, jag antar att dom känner sej precis som jag kände mej igår.
Uppgiven och förbrukad.

tack för ordet.

Härliga helg.



Helgen börjar lida mot sitt slut, men vad gör de när den varit kanon?


I fredags mötte jag upp fröken T för en fika, som slutade som en heldag. De va häng på hög nivå, med diverse folk och på diverse olika platser. Mycket trevligt. Under ett besök på systemet införskaffades ett gäng alcohol fria öl.. Ansvarsfullheten kramade hårt våra händer. Stod och lyssnade på live musik i Brunnsparken, där de spelades för 'de hemlösas natt'. J dök upp där en sväng men försvann igen i princip lika fort. Så vi i de övriga packet (hehe) drog mot Hisingen. Ännu lite senare när alla åter skulle tvärs genom hela stan, och M skulle till Trollhättan. (va fan gör man i trollhättan? hehe.) Då följde fröken T med hem till Biskop, där dracks de te och tjötades. Underbar tjej den där fröken T måste jag säga.
Runt 02:00 trillar J in genom dörren, men då har jag redan somnat. Skulle kolla på en film efter att jag kört hem T. Men alla som känner mej vet ju hur filmer, speciellt långa sådanna påverkar mej. Zzzz..!


Gårdagen börjar väldigt segt, med en J som bestämmt sej för att vi skulle stanna i sängen hela dagen. hehe. Men se den funkade inte. Rätt som de va så ringde bästa vännen M, hon skulle dra med sej sin lilla familj Kaos till Göteborg för ett besök på lek o buslandet. Erbjudandet om att följa med gick ju omöjligt att tacka nej till. Där bjöds de på många skratt, labyrint klättring, bollhav och tusen saker till. Härligt att se lilla underbara F leka och skratta. Hon är oemotståndlig. Var riktigt kul att se J och P ta sej igenom trånga utrymmen också. Skratten blev riktigt högljudda när P visar vad som hänt hans byxor.. Hahaha.. Men dom var tydligen redan lagade en gång och sprack därför åter. hehe. När klockan där tickat iväg, var de dax för att dra sej hemmåt igen, för både mej och J och lilla familjen Kaos.
Hemma lagade jag lite av varje mat, och sen glodde vi på TVn resten av kvällen. De var välförtjänt att ta de lugnt efter träningspassen på lek o buslandet, vi fyra "vuxna" var helt slut iallafall.


           


                         


Nej, nu tror jag bestämmt de är tid för frukost!
Sen ska de städas lite, man får passa på nu sista dagen av helgen.

tack för ordet.

Mitt sätt att se de..


Idag..
IDAG!

Lek och buslandet, kanske.. borde gör mej i ordning och ringa ett samtal. Har lovat en arbetskollega från förr att gå dit med hennes lilla pojk. Eller rättare sagt, hon har lovat mej att jag ska få göra de. hehe..

Sen ska jag ringa T, hoppas på en fika. Har en del kul grejer att berätta för henne också, så de passar kanon över en stor latte.


Tackar min underbara snälla pappa, som fyllde på min mobil igår kväll.
Som faktiskt också ser till lite att min dag blir möjlig. Vad skulle jag göra utan min älskade familj.
Era liv framför mitt.

Nej, nu kallar duschen, om jag ska hinna med dagen.
Kanske får en ny mobil i eftermiddag också, där är J den skyldiga till att göra de möjligt.
Men får se på de.

Ha en underbar dag mina nära och kära.
Och Kalle, tack för tröstande kommentarer. :)

tack för ordet.

ljusare?



Hur står de till med mej idag då?
Jag ljuger ju om jag påstår att jag inte haft ljusare dagar.
När paniken var som värst och jag behövde en tröstande röst provade jag att ringa runt.
Men vem finns när man som bäst behöver någon?

Lolo svarade iallafall, är verkligen skyldig henne en. Men ack var de kostar att bli tröstad av någon som bor i Norge och har norskt mobilnummer.! Kändes jätte dumt att jag inte hann säga hejdå ordentligt heller, före de bröts, då pengarna på kortet tog slut.. Nu sitter jag här, 240:- fattigare på mobilen och fortfarande inte stabil och rofylld i sinnet.

Ensam är stark, ..eller hur var de?
Blir väldigt tveksam till den meningen. Vill tro på de, men min själ tillåter mej inte..
inte i denna stunden iallafall. De är ju nu, i denna ensamma, sårbara stund min styrka sviker mej.


I'm porcelain..

vad?


Ja.. vad kan man säga?
När råttorna är borta, jagar inte katten.!

J har åkt till Oslo. Kan va härligt för honom att umgås med grabbarna, dricka lite bärs och spela biljard, utan att ha mej i ena örat som påpekar att han är full, slöddrar, vinglar eller liknande. hehe.. 
Själv har jag ett stort projekt pågång hemma, men vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja. Har en fight med arbetsförmedlingen som jag måste ta tag i också. Lite små orolig över hur den kommer sluta dock.. Dom vinner säkert dom j*#%"&na.! Av någon anledning brukar dom göra de.

Nej, jag sitter faktiskt på jobbet nu. Man kanske skulle börja ägna sej åt nått mer seriöst?

tack för ordet.!

Oj oj oj..



Tiden går fort mellan blogginläggen. Mycke har man gjort dessutom, men vi sparar på den biten. Så.. Vad är på tapeten nu? Vad är aktuellt så att säga? Jo, jag sitter och gör ett nattpass, fick rycka in akut då en kollega blivit påkörd. (måste tillägga att hon promenerade, hon kör inte bil själv.) Men inte nog med de, tror ni inte den fega jäkeln som gjorde de smet?? Tusan va illa.. Nu gick de tydligen ganska bra med henne ändå, hon kom undan med lite blåmärken, skrapsår och en stukad fot. Aldrig skulle jag kunna bara sticka om de varit jag som kört. Galet.. En sak har vi lärt oss av detta, de finns för många fega människor ute i Världen.!

Hmm klockan tickar iväg, men hittills har detta inte varit en lugn natt.. Känns ovant att sitta själv och jobba nattid också.. Hade vant mej vid att ha en kollega att tjöta med. hehe.. Jaja.. Imorn kommer iallafall J och möter upp mej, han var hos några vänner inte så långt härifrån under kvällen, kolla på film och spela TV spel. (typiskt grabbar?) Han blev kvar där tills efter vagnarna slutat gå, så då tyckte han de va lika bra att stanna över och ta följe med mej hem imorn istället. Vilket egentligen inte gör mej nått. Fast tanken var ju att jag skulle få honom till att komma och hämta mej när jag slutat.. Jaja.. antar att man får nöja sej med de näst-bästa ibland.

Nej, nu är de nog dags för en macka eller två.
Ha en fin dag alla nära och kära, själv ska jag.. Zzzz...Zzz...Zzzz...!

tack för ordet.

RSS 2.0