Meddelande.

Måste bara få meddela att nu är de bara en timme kvar tills jag får åka hem, byta om och skynda iväg igen. Hur kommer de sej egentligen att de alltid är full fart på mej. När jag blir gammal ska jag sätta mej ner och hämta andan igen.

Tack för ordet.

Nattugglan.


Nu sitter man här och gör ännu en natt på jobbet.
Fick rycka in akut och jobba pga sjuka kollegor. Kan ju tillägga att jag inte bara har min vårdtagares snarkningar att lydsna på just nu, utan även min kollegas. Härligt! Det är faktiskt lite små läskigt hur hypnotiserande de kan vara att höra folk sova. Var mycket därför jag tänkte att de kanske är dax att börja blogga, för att ha något att fokusera på när nickningarna sätter igång.. Hmm.. Min kollega pratar för övrigt extremt i sömnen, ställer ena sjuka frågan efter den andra till mej. hehe. Nu har hon dessutom somnat med en stor chokladbit i handen. Vet inte va hon drömde riktigt, men plötsligt började hon "smörja" händerna med den smälta bruna sörjan. Tänker inte väcka henne och säga nått. Även om jag tycker jätte bra om henne osv, så kan hon aldrig inse att hon faktiskt sover på nätterna, till saken hör att vi absolut inte får sova, vi är två här och båda får betalt för att vara vakna. Finns väll vissa av mina nära och kära som vet på ett ungefär vad jag egentligen pysslar med. (och där fick jag in de, pysslar absoluta favorit ordet) Just ni kanske förstår bättre än andra.

Hur som helst.
Till helgen blir de fart och ingen vila.
Jobbar 22.30 - 08.30 natten mellan onsdag och torsdag. Sen kl 12. (på torsdag då fortfarande) landar pappa på landvetter. Ska dit och möta upp dom för en fika, och för att se om 1 månad i Thailand har gett någon solbränna. ;)
På fredag blir de 25 års fest, hemma i kollektivet. Robert fyller år.! Ska bli kanon, blev extremt glatt överraskad när jag märkte att vårt nya schema redan trätt i kraft, och jag är ledig på lördagen. De betyder att jag kan följa med grabbarna ut.! Yeey. På lördag ska Annie ha stort kalas, hon fyllde 30 den 22a januari. Så de blir till att införskaffa sej ett gäng ipren, resorb (vatten ersättning för dom som inte har koll) och självklart, ett gäng fyllda påsar från apoteket "röda näsan". ;) Kommer nog bli en kanon helg iallafall.

Helgen efter de kommer Mia.
Åhh min älskade vän Mia. Ska bli underbart att få tjöta bort massa timmar med henne.
Så får hon träffa alla andra i kollektivet också. Ser verkligen fram emot de.. Självklart allt annat man tänkt hitta på också. ;) Kan inte förklara i ord hur mycket jag värdesätter den bästa vän jag har. Hon som alltid finns där för mej, precis på de sättet som jag vill finnas där för henne. Nej, nu ska vi inte bli allt för sentimentala här. Det är trotts allt mitt första inlägg i denna bloggen..

På tal om kollektivet ja..
Undrar jag hur de kommer kännas att bo själv efter detta? 1 mars får jag min första alldeles egna bara min lägenhet. Ska bli underbart, men de skrämmer mej ändå en del. Hmm.. De kommer gå bra iallafall, och när jag känner mej ensam har jag alltid mina nära och kära att fly till för ett litet tag. Usch, va de ska kosta pengar dock att bygga upp ett nytt hem, även om det är ett extremt litet hem. (23 kvm) -Va du än gör, vänd dej inte om när du väl kommit in, för då är du ute igen.. ;)

Flyttar inte in i min lägenhet 1 mars dock. Då är jag fortfarande i Thailand. Vinkar hejdå till Sverige den 17de februari. Ska bli underbart att vandra omkring i min urläckra bikini och bli härligt brunbränd. Nu har jag dessutom försökt varit extra duktig när de kommer till träning.. Försvinn mage försvinn.. hehe.

Ja, hur kan man sumera allt detta nu då?
Nätterna är långa, för tillfället är den rätt ensam också.
För lite pengar ska gå till för stora utgifter. Fick dessutom parkerinsböter igår. Kan inte ens skriva ner de utan att muttra och svära lite tyst för mej själv. Grrr..

Nej om man skulle ta sej en till kopp kaffe?
Kommer ju behöva de med tanke på att jag inte kan lägga mej efter jobbet idag.

Ha de nu underbart och var rädda om varandra.
Tills nästa gång.

Tack för ordet.

Välkommen till min nya blogg!


Jahaaja..
Vilka kan möjligtvis vara intresserade av någon hyffsat ointressant medelsvensson i sina unga år?
De är dock vad fasaden döljer mitt rätta jag med. De du inte kommer inpå före ett förtroende är uppbyggt. Tro mej när jag säger de, det kan ta en livstid att bygga upp ett förtroende för någon, men de kan också ta en sekund att bryta ner alltihop.

Tankarna snurrar vidare, dom har ju en tendens till att göra de på mej.
Så vem skulle egentligen vilja läsa min blogg? 

RSS 2.0