Är faran över?



Usch, fy, ve och fasa.. Var i skogen i helgen och plockade svamp.. Har fortfarande lite evighetsgöra kvar, en OKQ8 påse full med trattkantareller som ska rensas.! Men de är inte de jag beklagar mej över egentligen. De var i söndags jag var i skogen och först idag, när jag skulle kliva i duschen ser jag den.. De lilla djävulskrypet, en fästing som kalasade på min svank.! Känner att min paranoida sida börjar ta över, och jag kan inte sluta tänka på borrelia. Hypokondriker ja - hej!
Skrämmer mej lite när pappa berättade att hans arbetskamrat bara blivit biten av en i sommar, men de räckte. De blev en rejäl penicillin kur som hette duga för honom.. Jaja.. Jag får vänta och se om jag själv överlever.? Dom säger ju att man ska vänta en vecka och har märket från vart kräket bitit inte försvunnit då, så blir de sjukhus besök.! Men tror jag kommer klara mej, mitt märke har ju trotts allt inte fått storleken av en 50 öring.

Ha en underbar dag mina nära och kära,
och se upp för fästingar!

tack för ordet.

hardest. . .


even the hardest hearts break when they're dropped to the floor. . .

Don't squeeze. . .


Knowing if I could give you the sky and also the sea
But I don't think there's one thing in this world that'll make you notice me
Cause you can wield that sword in any direction, you damn well please
But you don't understand, that my heart is in your hands
And I'm beggin you not to squeeze


Days pass and time goes on and on
you might think my skin was strong enough?
But there's something you don't understand
I'm porcelain. I'm porcelain.



Tonedeff skänker kärlek till mina öron dagar som denna,
dagar som varit och dagarna som komma skall. . .

Insane?


So they say that life's a play
and that all the world's a stage

Then for another part I pray
the show ends the same way everyday
And my heart carries the pain
of a brain I can't explain
Am I insane..
Am I insane.?

And it don't matter and I don't care
I let my pain into the air
Cuz everything good's over there
And everything here's hard to bear.



(Rehad - It don't matter)

tidig.



Det är tidig lördagmorgon, men dåligt med sovmorgon för min del. De blir så när man slocknar kl 20:30 på kvällarna.. Jag har ju som sagt jobbat i veckan, och de har gått fin fint. Så de blir mer där framöver, bredvidgång än så länge, då de är mycket att lära sej.! Hur som helst, jag har ju varit tvungen att kliva upp 04:45, för att hinna vara på jobbet till 7. Inte konstigt att man är helt slut på kvällarna.

Måste berätta en så rolig sak.. Kalle jag läste din kommentar, så hade du nämnt marknaden där. Antagligen var de därför jag drömde om marknaden inatt, inte nog med de.. Jag drömde att jag köpte typ 100 stycken sådana långa godis remmar. hahaha.. jag tyckte de var väldigt komiskt!

Min bästa dröm hittills måste ändå vara den jag ska berätta om nu. Jag fick iallafall Joakim att skratta i en halvtimme och Mia berättade om drömmen för sina arbetskamrater som tydligen också hade garvat rätt gott. Okej, jag måste få förklara en sak bara innan jag berättar allt, så ingen tror att jag är helt knäpp i hela.. Jag och J har 2 dammsugare nu, sen vi flyttade ihop igen.. En dag skojade jag med J om de, att dom får stå bredvid varandra så kan dom bli kära och vara tillsammans. (kass humor?) Nu till drömmen.. Antagligen så hade våra dammsugare lyssnat lite för mycket på; -Let's get it on.. eller nått, för jag öppnade garderobs dörren och hela golvet var fyllt av små dammsugar bebisar, som åkte runt, lågt surrandes och letade damm. Kan tillägga att dom var jätta söta..

Nej, nu får de räcka med knäppa drömmar berättelser.
Ha en underbar dag alla nära

tack för ordet.

RSS 2.0