Volvo S40.


I lördags var Jag och Joakim på tur i VästerGötland. Vi hade ett mål, men lyckades nog ta den krångligaste vägen dit. hehe.. Med en Kartläsare som inte visste vart vi var och en chafför som bara körde rakt när hon blev osäker, så hade vi egentligen inte räknat med annat än lite vilsna stunder. Efter många svängar, grusvägar, åkrar m,m.. var vi allafall framme. Weeiii right! Där på gräsmattan stod bilen som idag står på våran parkering. Den fina mörkblå S40 från -97. Ja ni har fattat rätt mina kamrater. Fröken Johansson och Mister Grass tar ännu ett stort steg mot att bli äkta "Svenssons". Får se hur de går denna gången.!

Igår kväll var det fotboll för hela slanten, och en stor skål godis som dock hmm... försvann?
Inget illa mot Tyskarna, man såg på dom hur gärna dom ville vinna detta. Ändå hejade jag faktiskt på Spanien. M, nämnde något om Charter resenärer, men jag har ju aldrig ens varit i Spanien. Så, jag vet inte. Hade väll bara en magkänsla och ville heja på de vinnande laget. ;) hehe.. De va riktigt trevligt iallafall. och de är väll ändå huvudsaken.

Ta hand om er där ute. De är lätt att gå/åka vilse.

Tack för ordet.

tror inte.


Tror inte de är så jätte många som vet detta, men lyckades med en riktigt fin sak på Midsommar. Vi lekte "Norsk fylla". För er som inte vet vad de är så kommer en snabb förklaring. En lag lek. Man springer fram till en "pinne" (i vårat fall en kvast, hehe) sätter pannan mot toppen av den, springer snabbt som tusan ett x antal varv runt den, för att sen försöka springa raka vägen tillbaka till sitt lag, så blir de näsa mans tur.. Ja ni förstår nog nu ja. Hur som hellst, fick till en sån mega vurpa.! De va väll inte mest vurpans fel utan hur jag valde att ta imot mej vid detta tillfälle.. Alla mina fingrar på vänster handen blev böjda aaaaningen för långt bak. Kvällen fortsatte och jag hade bara nämnt för Joakim, att de minsann gjorde lite ont.. På lördagen vaknar jag med en vänster hand som är dubbelt så stor som höger handen. De va bara in och röntka. Men! Inga benbrott inte.. Jag hade stukat 4 knogar plus något mer på ringfingret och pekfingret. hehe.. De kunde varit värre, men fasiken alltså. Nu har de gått en vecka och de gör fortfarande ont som fan. Men, min vurpa var trotts allt en 10 poängare! Så de bjuder jag på.

Hmm.. Nu sitter man mest med bilar i tankarna. Vi måste köpa en  ny och kikar runt så fort vi har möjlighet. Ska nog ordna sej de. Idag kommer för övrigt Lolo till Göteborg! Ska bli härligt att träffa henne. De va ju.. hmm.. typ en evighet sen sist. De är senare under dagen de. Nu ska jag ringa och se om pappsen är vaken.

Ha en underbar dag mina kamrater.

tack för ordet.

vilsen.


Har varit en del vilsna stunder de senaste.
Men nu pga omständigheterna, är jag tillbaka i Göteborg. Har ju vandrat runt i Värmlands djupaste skogar ett tag.

Kommer värmen som var för ett tag sedan tillbaka tro? Jag vet inte, men nått som värmer är alla dessa kanon grymma serier som görs.! Big up! Lite jobbigt att man inte kan hålla sej en vecka mellan avsnitten.. Nu får man gå i väntans tider, tills nya avsnitt görs och släpps. Breaking Bad är mer än okej.. MEN! Jag har blivit total förälskad i fyra bröder.. The Black Donnelly´s.! Till er som sett nått avsnitt behöver jag nog inte säga mer, till er andra; Se serien!
Ja vet, TVn blir lätt ens bästa vän från stund till stund.

Förresten, tog de så här lång tid för allas bloggar att komma igång efter att de flyttat dom? Eller hade bara jag otur. Har visserligen inte kunnat använda internet uppe i skogarna, ganska ordentlig brist på mottagning där.. Men tycker ändå de tog lite väl lång tid.. Jaja.. ingen skada skedd. Nu var kulan i rullning igen..

Nej..
Nu ska jag ordna nått att tugga på.

Ta hand om er alla nära och kära.
Tack för ordet.


värme.


Solen ligger på och värmen har kommit.
De är dock skillnad på värme och värme.
Jag ställer väll bara till de för mej som vanligt.
Mina tankar, min vilja.. Allt är bara en tornado i mitt huvud och jag vet varken ut eller in.

Kaffe eller te?
Inne eller ute?
Långbyxor eller shorts?
Speak my mind.. eller helt enkelt hålla allt inom mej?

Hur förklarar man en storm av känslor, obegripliga ord, fåniga tankar..
för någon man ändå vet aldrig kommer förstå.?

Nej, solen lockar nog nu. tror jag iallafall, men de är svårt att veta.
Kanske tid till att börja kisa igen?

Mycke frågetecken i inlägget idag.
Vad kan de bero på? Fundera, funderar.

tack för ordet.

RSS 2.0