Tro vad??


Dialog mellan mej och min J;


E - Du vet den killen med hästsvansen jag talade om som hade bytt religion,
      jag har kommit på vad de var han blev nu.. Harry krischna..

J - Harry krischna??? Öhh..

E - Ja, eller typ.. va heter de då?

J - Hare Krishna!

E - Ja, de va ju de ja sa..

J - Nej du sa Harry!

E - Jaja.. Harry, Hare..

Hahaha..

från nu till alltid . . ♥


 



a l l   m i n   s t y r k a   o c h   k ä r l e k   g å r   t i l l   e r

gästbloggning vs. under construction.

En vilsen kaffemissbrukares torsdagsfundering. . .

Just de.. Min älskade J vill gästblogga, men.. här kommer menett, jag håller på att göra en ny blogg, den är dock "under construction". Är så trött på denna, att jag aldrig får till layouten som jag vill osv. Visst jag kanske bara är kass men jag har inte tålamod till de längre. Så nu har jag två eller kanske tre frågor till mina kära få läsare.. Nummer ett; Vill ni se min J gästblogga på min blogg? Nummer två; ska han få göra de på denna eller den nya? (som jag dock aldrig vet när den blir klar eller när jag byter till?) Nummer tre; (ja de kom en trea!) Ska jag byta blogg överhuvudtaget? Bloggar ju inte allt för mycke, har inte speciellt många läsare.. Visst de är kul och de spelar egentligen ingen roll för mej hur många som läser. Bloggen skapade jag mest för mina nära och kära i början. Från stund till stund ger de mej dock ångest när jag inte uppdaterat på länge, och jag funderar då på att lägga ner allt vad blogg är och heter..

Låt mej nu få hjälp och höra era åsikter..!

Gäster, Liseberg, botaniska och mer gäster.


Eller räknas egentligen familjen till gäster? Inte tänker jag på att låta dom ta mat först osv för artighetens skull.. Nää.. Familj kan man ha på besök men några gäster blir dom nog aldrig.

Svärfar, lillebror A och Ankipanki dök upp på fredagen, bror J hade redan dykt upp på torsdagen. Fredagen spenderades på Liseberg, och mest i Kållerado. Lördagen bestod av mycket promenerande, målet; Bonatiska! Fantastiskt mysigt.. På Söndagen togs de farväl.. Tisdag kom älskade svärmor hit. Även min underbara pappa och fina R (som varit på Lotta på Liseberg) dök upp här på en mysig fika.

 

  

         



Ankan gör VAD??


                                                            tack svärför för fina foton..

Vristvrickare. .


Hade tänkt ge mej på de omöjliga..
Kolla in de 10 cm höga pumpsen jag tänkt plåga mina fötter med på Mios dop. 

   

Jag lär ju falla och dö på väg in i kyrkan,
men som sagt, med dom tröstande orden jag lugnade J med;

-Ni har ju iallafall nära till begravningen..


ps.
Måst jag tillägga att jag aldrig går i högklackat vanligtvis eller vet i princip alla redan de?
Me love sneakers.!

Vilken tupplur?


Igår kväll satt jag och min J och kollade på tv i vanlig ordning. I programmet har några precis fått barn och mannen missade förlossningen, då utspelar sej den här dialogen mellan mej och J;

J - Shit.. Hur va de nu när Mio kom? 
     De tog rätt lång tid men vi tog nån tupplur och..

E - Say whaaat??!!
      Vadå VI tog någon tupplur? Vi tog ingen jäkla tupplur.. DU tog någon tupplur..

J - (som nu kommit på sej själv och skrattar gott)
     Okej.. hahaha.. du får skriva med detta på din blogg.

E - Tack.


en tupplur vs. blogginlägg.

Man kan ju egentligen inte..

..låta bli att skratta lite.

Inte för att jag alltid är helt frisk i huvudet själv alla gånger men, om jag såg ett erbjudande på internet om ett "gör-de-själv-silicon-kit" skulle jag ju bli aningen skeptisk, om jag sen la märke till att de bara kostade 80 spänn. Inte fasiken skulle jag tänka; jädrar vilket kap!! Jiihaaa..
De trodde jag inte någon annan kvinna i världen skulle göra heller. Uppenbarligen har jag haft för höga tankar om den östrogen bärande delen av befolkningen. Är detta slutet för tron på den kvinnliga intelligensen? Eller försvann egentligen hela mänsklighetens sunda förnuft redan när internet fått sina 100 första användare? Uppenbarligen!

Se klippet från aftonbladet, om den 'stackars' lurade kvinnan här.
En sak lugnar ju dock, hon erkänner att de var galet och hur hon inte själv kan förstå att hon faktiskt gjorde de.

Don't let them say you ain't beautiful..



S i n g   s i n g   s i n g . .

mammaledig vs. bloggsemester.



Idag fick jag sovmorgon, pappa J gick upp med Mio och jag snarkade lyckligt vidare i sängen. När jag kommer upp ordnar J kaffe, men se där.. Mjölken var slut, så de blev en morgon promenad till OKQ8.

Mio växer så de knakar, vi var på bvc i onsdags. Nu väger han 6290 gram och är 62,5 cm lång. Han fick även sina två första vacc. sprutor. Uscha, de gjorde ont! Både i hans ben och i mitt mammahjärta. Men, tack o lov, dom glömmer fort. Lite roliga miner och knäppa ljud från mej och leendet var snabbt tillbaka.

De var allt för nu.
tack för ordet.

2 dygn i Borås.


Jag och Mio kom hem igårkväll efter att spenderat 2 dygn i Borås hos kära familjen Kaos. De var härligt att komma ifrån vardagen lite.. Där bjöds på go mat, promenader och massa samtal.

När jag kom hem igår påpekade J att jag inte luktade hallon direkt, tacka tusan för de så som jag svettas. Det är helt sjukt, jag har aldrig haft detta problemet tidigare, inte på den här extrema nivån iallafall men nu har jag fått höra att de kan ha med amningen att göra. Jahaa, de är inte så mycke att göra åt de med andra ord. Hoppade iallafall in i duschen igår och vred på lite kallare vatten, så de hjälpte ju i ungefär 5 minuter. Nu luktar jag nog lika illa igen.

Fick ett kul samtal från goa Lolo för ett par dagar sen. Hon berättade att hon varit och handlat och blivit "leggad". Inte för att de chockade mej direkt, tills jag fick höra vad hon handlat.. I Norge är de nämnligen åldersgräns för att få köpa energidrycker, och man var tydligen tvungen att vara född 95 eller tidigare. Hahaha.. Visst att Lolo ser ung ut, men hon är ju född 85, 10 års marginal där. Man funderar ju på om kassörskan glömt glasögonen hemma eller nått. Jisses, 95? Ja, de roade mej iallafall..


Fasiken va jag önskar att ja hade kontakt med fler med småbarn här i närheten. Någon som kunde komma med bra ideer till sysselsättningar som passar med bebis och barnvagn. Är gott avundsjuk på familjen Kaos trädgård, även om den är liten så är den kanon mysig. Deras veranda spenderades de ett gäng timmar på, så härligt..
Själv har man ju inte ens balkong. Men ja är inte bitter. (försöker jag mummlandes intala mej själv, men kan inte låta bli att spänna käkarna och bita ihop tänderna så fort jag uttalar orden.)

Nej, nu vaknade baby buddah och jag orkar inte svettas framför datorn mer.
Soliga hälsningar till alla mina nära och kära.

tack för ordet.

RSS 2.0