sol sol Sol..


I större delen av vårat avlånga land skiner solen idag, och så även i Göteborg! Varmt är de och inte blåser de lika mycket idag som igår heller. Underbart med andra ord! Så detta blir kort.. Nu ska jag nämnligen göra i ordning mej själv och sen dra med mej lilla Buddah baby (som var färdig och redo att möta dagen för flera timmar sedan, men som valde att ta en lur i soffan ett litet tag) ut i solen.. Ha en fantastiskt fin dag mina nära och kära.

Förresten; va sugen jag blir på att köpa lite fina sommriga toppar och tunikor när vädret är så fint.. Ska nog försöka lura med mej min älskade J ner till backaplan när han kommer hem om någon timme.!

tack för ordet.


Fika, presenter och röstning.!


Igår var jag och Mio som vanligt uppe med tuppen, eller iallafall med pappa J innan han for till jobbet! Vi gjorde oss i ordning för en tur på stan.. Väl där mötte vi upp finaste fröken T som tog över tröstandet av Buddah baby så jag kunde handla födelsedagspresent till svärfar. De smögs även med en liten present och överraskning åt min J. Efter detta blev de fika, där lilla kompis M dök upp också. Oj va solen sken på oss, och så varmt de blev där. Härligt! Mio skulle såklart inte ligga lugnt och stilla i sin vagn nej.. Han avskyr att ligga på rygg den pojken, så han fick sitta uppe med oss och kika runt med sina små mörkblå.!

Sen när de blev dags att åka hem, ja då mötte vi upp pappa J. Vi stannade till vid hjalmarbrantningsplatsen och passade på att rösta! Där kom pappa J med den fantastiska idén att ta vara på solen och promenera hem, de blev ännu ett stopp vid Wieselgrensplatsen längsvägen, där vi köpte varsin glass. Promenaden tog sin lilla tid, men de var mysigt att bara gå och prata och kisa mot solen.

Idag står tvättvikning på schemat. Vi hade ju tvättid i måndags och har fortfarande hela vardagsrummet fullt av ren tvätt. Nej, nu står de still i huvudet på mej och jag vet inte vad jag ska skriva mer. Skulle kunna berätta tusen saker till säkert, men känner mej väldigt ointressant för stunden, de beror nog på att jag är väldigt trött. Ska nog sätta på lite kaffe innan jag börjar med nått annat.

Ha en fin dag mina nära och kära.
tack för ordet.

Dagen med fröken T.


Just de. Förra fredagen träffade ju jag och Mio upp kära fröken t och efter en tur på stan åkte vi vidare mot majorna för att spana in hennes nya lägenhet. Måste ju få erkänna att lite små avnudsjuk (men fortfarande på en hälsosam nivå som alltid) är jag ju. Ligger så fint till och att hon & a får tillgång till bastu / litet gym / fantastiskt mysig utegård /rum med pingisbord (om jag inte minns fel) och att dom har balkong är ju ingen dålig bonus direkt.


Tack för en fin dag vännen. Skönt att få dricka te och ventilera sej lite i trevligt sällskap.
Mio tackar för lånet av kudden också. ;-)


Okej.. Nu till en av mina knepiga funderingar..

IKEA som i princip har allt! När ska dom börja tillverka typ portabla balkonger? Till exempel en stor korg med träbotten, bara att öppna fönstret och hänga fast mot innerväggen/fönsterblecket eller liknande, sen kan dom döpa skiten till; Frustrerad lägenhetsboende. (eller va kallar man någon som bor i lägenhet?) Hmm.. Denna idé kanske man skulle lägga patent på innan den blir stulen? Fast å andra sidan, om någon annan tar på sej ansvaret för att tillverka eländet och jag bara kan få min balkong, ja då är jag nöjd.!

tack för ordet.

mysigt värre..


Ja alla vet ju att och vad buddah baby äter. Nyss efter avklarad måltid och rapning satt jag ansikte mot ansikte med älskade Mio, sjöng lite och pratade lite i lugnan ro och vad händer, jo han exploderar mer eller mindre.. Lägger av en jätte kraftig nysning som bjöd mej på en rejäl "mjölk-dusch" rätt i ansiktet.. Härligt! Hahaha..




m y s i g a   g o d i n g e n   m i n . .

Mio Nesta.


scrapbooking (blogging?)


Nu har även jag börjat, och redan blivit lite smått fast.! Vill tipsa alla som är intresserade av scrapbooking om scrapblog's sida. Riktigt kul, måste dock varna alla som inte testat; tiden kan plötsligt ha fördrivits fortare än man trodde möjligt.!

tack för ordet.

Kategorier.


Jag håller på att ordna lite med min blogg, har skapat lite olika kategorier och hela morgonen har gått åt till att sorta 180 inlägg. Jisses.! Tycker de borde finnas ett enklare sätt att flytta ett inlägg från en kategori till en annan, och vem vet? De kanske finns ett enklare sätt, men jag kom då inte på de.

Nu blir nästa projekt att skapa en ny header. Dock är jag lite småkass på de, så de tar sin lilla tid. Vill egenligen göra om hela utseendet, men de har jag varken ork, tid eller kunskap till.

Just de, söndag var det ja..
tack för ordet.

Onsdag, torsdag och fredag.


Onsdag:

Ja, då hade vi besök här av söta sprattliga lilla Svante och hans goa mamma. Hon hade handlat med fika, och jag är inte den som säger nej till en bulle eller två. De pratades om bebisar och massa annat som hänt sen vi sågs sist. Jisses, lilla Svante såg inte alls så liten ut längre bredvid Mio. Jag längtar till vi kan få Mio att skratta så härligt som Svante gör nu, inte nog med att han skrattar, han sjunger gärna dessutom också. Både jag och Svantes kära mamma tog en del foton, dock stal jag några från hennes blogg, då jag tyckte dom blev lite bättre.. Plus att jag fick komma med på ett par.

 
     


(bilden fixad och stylad av Svantes mamma)


Torsdag:

Har jag egentligen inte så mycket att säga om denna dagen. Den passerade till slut iallafall och vi fick inhandlat ett babygym till Buddah baby ♥ , en stekpanna och en ny matta till köket. Inte dåligt de.




snygging.

     

tro de eller ej men på första bilden här flinar han faktiskt.


Fredag:

Ja så idag är de fredag, klockan har redan börjat ticka iväg och de regnar ute. Men vi har trots allt resten av hela dagen framför oss. Snart ska jag ringa fröken t också, tanken är att vi ska åka och hälsa på henne och få spana in hennes och hennes a´s, nya lägenhet.! Lite planering om träning i framtiden ska diskuteras dessutom.
Ha en fin dag kamrater, nu ska jag försöka få liv i min trötta kropp, med en kopp kaffe.
(försöker egentligen dra ner på kaffet, med som sagt, de är ju ändå fredag idag)


  

Baby Buddah har fått halvt utstående öron upptill, precis som sin mamma.
Tack för ordet.



en 'liten' parentes.
Hur skulle jag klara mej utan min älskade vän Mia, hon som får ta del utav de glada, roliga.. Men framför allt, alltid stannar och lyssnar även när de vänder och blir argt och ledsamt. Du är guld värd och gör mej till ett starkare jag, bara genom att finnas där, lyssna och vara du. Älskade vän och min sons fantastiska blivande gudmor.! Tack än en gång. ♥

Värmland, dusch och storhandling.


Förra veckan, mellan torsdag och fredag närmare bestämmt kom min svärmor och Mios goa farmor hit. Hon hjälpte till att vår städa, fönstrerna putsades, golven moppades, växter tvättades av och alla hyllor m,m dammtorkades. Tro mej, när de kommer till städning och något ska göras för min kära svärmor, ja då ska de göras ordentligt. Så mina försök till fusk och genvägar var lönlösa. Men åhh, va härligt de är nu när allt är klart!

På fredag när svärmor/farmor skulle åka hem till Värmland så tog jag och Mio S40 och följde efter. Hade en jätte mysig helg, god grillad mat och lite shopping. På söndagen innan hemfärd blev de även ett besök i Glava hos Mios gammel mormor och gammel morfar. Sen stannade vi även till hos min älskade lillebror, och vi passade på att dela på en pizza hos Mios morfar och extra mormor.

Igår lagom tills pappa J kom hem från jobbet så lyckades Mio lägga av en brakare som hette duga. De resulterade i en dusch tillsammans med pappa. Inte helt fel om man får dömma av Mios ansiktsuttryck. Eller va säger ni? Ser rätt nöjd ut, fast de är klart! De brukar han göra så fort han skitit ordentligt.. hehe.

                     
           


Igår lyckades jag även fånga Mios underbara leende på bild. Dock blev fotot jätte suddigt (de ser ut som att han har 4 ögon) för jag ville inte blända honom med blixten. Idag fick jag ett par fina foton på honom ändå, fast de är klart leendet lyckades jag inte få med. De är riktigt svårt. Men både igår och idag har jag fått honom att le genom att sjunga, göra ljud och kittla han under hakan. De är så fantastiskt att se honom le, helt otroligt vilken känsla de ger.!


     


Idag har vi ett bvc inbokat kl 16:00. Se om buddah baby har växt något sen sist. De tvivlar jag dock inte på att han har.. Innan de så kommer kära fröken t på besök, ska bli promenad och glass i solen. Om inte solen hinner försvinna, jag ser hur molnen drar ihop sej utanför mitt nyputsade fönster. Var längesen jag träffade fröken t nu, så de ska bli riktigt kul. Ha en fin dag mina nära och kära. Nu är de dags för frukost tror jag minsann..




             baby Buddah love.



Just de.. ha, vi var och storhandlade igår. Så nu är vi 4 kassar med mat rikare och 1200 riksdaler fattigare. Att öppna kylen ger automatiskt ett leende, och idag ska jag laga nått gott, har så många möjligheter nu bara så jag vet inte vad än. Men de kommer bli mysigt med sen middag framför desperate housewives ikväll.

tack för ordet.

Älska.



Matematik.

Dagens hittills..

Druckna kaffe koppar: ½
Kräkfläckar på min tröja: 3
Klädombyten på Mio: 1
Ordning gjorda frukostar: 1
Uppätna frukostar: 0
Förbrukade frotétvättlappar: 6

Dagens WTF.!!
Borde inte jag se till att få i mej frukost istället för att
fördriva den lilla tid jag får i lugn och ro framför datorn?

..en liten tankeställare.


tack för ordet.

Rullande vardag.


Idag insåg jag ännu en gång att de gått lite för många dagar sen jag duschade senast. Tro de eller ej, men en så simpel sak glöms snabbt bort i de nya vardagslivet.! Frukosten serveras oftast på eftermiddagen för mej, och plötsligt då och då inser jag att jag aldrig gick på toa när jag var kissenödig senast.. Vid de stunderna är de oftast akut bråttom till keramiktronen dessutom.! Mio fick snällt sitta i sin stol medanns jag tog en snabbdusch idag iallafall, kan ju inte gå runt och stinka hur mycket skit som helst. haha..

Idag fick jag prova på något nytt! Jag har utövat konsten att skala potatis och gunga en babysitter med ena foten samtidigt. Sicken stålkvinna jag är från stund till stund.! hehe..

Nej, nu har jag annat att återgå till.
tack för ordet.


         

RSS 2.0