Ajajaj.


Ajajaj nr 1.

Efter att jag läst ett par kommenrater till mitt senaste inlägg, har jag insett att de är dax för skärpning när de kommer till min blogg. Schemalagd bloggning? hmm.. skulle kunna vara något? Vem vet.

Ajajaj nr 2.

Var på cellförändringsprovning idag. (är det ett ord?) Hur som helst, de var första gången jag gjorde de. Usch, hon sa att de skulle sticka till lite. Lite!? Ajajaj.. säger jag bara. Okej, jag överlevde iallafall.


Helgen har flutit förbi ganska lugnt iallafall. Har varit och fiskat krabba med J och B. Härligt med utflykter nu när de varit så fint väder. jag har faktiskt börjat få till en riktigt fantastiskt ojämn solbränna. Underbart! :) På lördagen lagade jag ett jätte lass med kyckling gryta. Så de är vad de blir till middag idag också.

Nej, nu ska jag ordna mej en kopp kaffe.
Ha en underbar dag.

tack för ordet.

skäms.

Det är nästan så jag skäms över hur längesedan de är jag uppdaterade alla via min blogg. Va har då hänt i min värld?

J har krossa hälen och just nu är de frustrerande, de flesta sommarplanerna är bara att börja planera om. Tyvärr. Men, de blir väll va man gör de till.

Idag var jag på arbetsförmedlingen kvart i 9, så tidigt har jag nog inte klivit upp sen jag blev arbetslös. illa. Det gick faktiskt förvånansvärt bra där iallafall. Kors i taket! Någon mer än jag måste ju varit utsatt för deras krångel annars. Hur som helst, idag gick de smidigt. Hmm.. Men jag är nog den mest upptagna arbetslösa personen i Sverige just nu.! Känns som jag aldrig har tid med nått.. MEN! Om någon är sugen på att aktivera mej, bryta vardagsrutinen med en fika eller liknande? Hör av dej..!

Okej, jag kanske inte är speciellt lätt att få tag på, och borde nog gå en kurs i hur man svarar i sin telefon. Nej men för att vara lite ärlig, de är så jäkla skönt att stänga av ljudet på mobilen och bara lägga undan den på kvällen. Försöker dock alltid ringa upp igen, så småningom.

Nej, nu tror jag minsann klockan visar; frukost.
Ha de gott alla raringar.

tack för ordet.

RSS 2.0