sjukling på bio?


hehe..
Nej nu mår jag faktiskt godkännt igen. Men delar av helgen var en pina!
Imorn på morgonen ska ettan besiktigas, och på kvällen ska jag och Joakim på Bio! Ska se Arkiv X filmen. yeah! Både jag och min J var fast i X files när serien gick på mitten av 90-talet, så de ska bli kul och se vad dom har kommit upp med nu. Igår var vi i Slottskogen med Johan och Anya, sen blev vi bjudna på middag hemma hos Frella. Mycket gott och väldigt trevligt! Johan och Anya är för övrigt i Danmark nu, dom stannade till 2 nätter hos oss innan dom for vidare på sin semester. Så här har de varit full fart.. Trots att jag varit trött efter mega förkyldningen så har jag iallafall orkat hålla tempot uppe.

I slottskogen, när vi satt och åt glass, utspelades plötsligt en väldigt dramatisk scen framför oss. En liten flicka hade kommit bort, och de var fullt pådrag; Ambulans, Räddningstjänst (dykpatrullen), 3 polisbilar, en polis pike och en polismotorcykel. (vi tyckte synd om den lilla pojken som missade de för att han sov förbi allt i sin vagn, vem gillade inte polisbilar m,m när man va 4?) Allt fick ett lyckligt slut iallafall och både jag och Anya fick tårar i ögonen när en kvinna hade hittat flickan, pappan kom springande och de brast för han när han såg henne. Tänk vilken panik, har ju inga barn själv än, men kan bara föreställa mej. Usch va hemskt. Som sagt dock. efter några timmars letande fick de ett riktigt lyckligt slut!

Nej. Jag drömde om den underbart goda osten i kylen inatt,
och nu ska jag minsann äta den! Mmm..
Ha de gott mina vänner.

tack för ordet.

stilmall.


Sitter och försöker blippa till nått med min stilmall, få ordning och ett lite mer "personligt" utseende på min kära blogg.. Men kamrater, de kunde nog inte gått värre.! hehe.. Jaja.. Nu lär de ta ett bra tag innan jag känner mej uppmanad och redo för att försöka igen ändå.! Lite bilder är väll aldrig fel, och nu när de är så underbart väder ute så går drömmarna till vårat egna paradis; Glava! Får se om de inte blir en tur till sommarstugan där snart framöver! Så länge får även jag njuta av fotografierna..





   

Vårat vackra Värmland.!



Nu ska jag gå och handla mjölk, för utan de kan jag INTE dricka kaffe.
Ta hand om er mina nära och kära.

tack för ordet.

sol.


Vilket kalas härligt väder!
Inte nog med de, fick pengar från a-kassan idag också.. Se där, applåder, dom kan ju.! Fick betalt för inte mindre än 8 veckor dessutom, i och med att de dragit ut på tiden.! Hur som helst. Efter bank ärenden blev de glass i solen, sen funderade vi på vad middagen skulle bli.. De hela slutade med en tur ut till öarna och pizza/sallad i solen på Pinan.! Mmm.. Ibland får man skämma bort sej ordentligt! ;)

Nu till dagens absolut mest komiska.. (hittills iallafall)
När vi kom tillbaka och hade parkerat bilen, ser Joakim ett spår av någon oidentifierad vätska.. Spåret ledde rakt in under våran bil, både jag och Joakim hukade ner på knä för att kika. Inte ens en blind skulle missa att de kom från, någonstans under motorhuven. De droppa så mycke att de nästan rann.! Jag och Joakim kollar på varandra med panik i blickarna.. Vår nya bil.. va.. hur??  Okej, varken jag eller min andra halva kan speciellt mycke om bilar. I princip ingenting om vi ska vara exakta. Så jag upp med luren, ringer pappa. Pappor vet ju mer eller mindre allt.! (de är sant de) Han frågar vad de är som droppar.. -Vatten bara rent vatten.. Han frågar om de går att se var ifrån de droppar.. Hmm.. -Från ett litet rör typ, som ser ut att ha tappat sin fortsättning, och med andra ord är av??? huumm?

För er som inte redan räknat ut detta så kom vattnet från AC.. Var alltså helt ofarlig. Pappa skrattade gott iallafall. Där får man för att man aldrig haft "fin-bil" tidigare.! hehe.. Efter att pratat med pappa ytterligare en stund kom jag på en sak. De är inte alltid så klokt att jag kommer på saker, för denna gången resulterade de i att jag ställde en utomordentligt oklyftig fråga! -Men pappa, allt vatten som kommer ut varje gång man använt AC, vart fyller man på de? Joakim stirrade med en chockad blick på mej. Pappa skrattade, igen..
-Men min lilla vän, de rinner ut av en anledning, de ska ut.. Det är kondens.
Blev svaret.! hehehe.. Att man kan ha så kul bara för att man är så okunnig när de kommer till bilar. :)

Läste ur en bok i förrgår, och som vanligt kändes de jobbigt. De är faktiskt fruktansvärt tråkigt när en bra bok tar slut.. Man vill ju läsa mer. Denna gången kändes de dock ganska bra, för jag var på "Ebbes-hörna" här om dagen, och hittade Stephen Kings - Jurtjyrkogården. Den har jag faktiskt inte läst än, helt otroligt. Men nu är jag på gång så.. Älskar verkligen att köpa billiga böcker.! Och de är väll kanon att dom inte slängs! 20:- fick jag betala för den. Helt överkommligt!

Nej mina vänner, bekanta, nära och kära.
Nu blir de en tur ut i kvälls solen.
Kanske till och med ska göra i ordning en kopp kaffe att ta med mej?
Och boken så klart!
Ha en fortsatt underbar dag.

tack för ordet.

helg?


Så, jahaa.. Helgen tycks ha passerat? Eller? Hmm..
Jag och Malin konstaterade att de inte alls kändes som lördag i lördags. Men de var ju faktiskt de, så en flaska vin skulle ju inte sitta fel. (helgen till ära liksom) hehe.. Kan ju tillägga att när vi tagit oss till Malins Jonas, så blev den flaskan helt plötsligt 3 flaskor. Vissa flickor kan! Eller om jag ska citera oss själva; Vi är inte dom som är dom.!

Hade en mysig kväll iallafall. Att de blev taxi hem va inte hellr helt fel. Fyy tusan för att sätta sej på vagnen mitt i natten, hoppa av i Brunnsparken för vagnbyte. Stå där och behöva sällskapa med alla som tagit en krog runda för mycke, tycker dom har massa vettigt att säga om än sprit, avenyskrogar och misslyckade ragg, (jag kunde inte bry mej mindre) medanns man glor ögonen ur sej efter sin vagn som alltid tycks komma försent.! Dessutom regnade de.

Igår var jag och Joakim och fika med Björn och Emil nere på torget.
Sen bar de av för handling, väl hemma lagade vi specialare.. Korv & bröd + Hemmagjort potatismos.! Mmm.. Blev en del mos över, så de får bli nått liknande idag igen. Inte mej emot. ;)

Hmm.. Om man skulle städa?
Nej, de är aldrig försent för att bättra sej, därför väntar jag nog ett tag till.
Nu när jag faktiskt vet hur man lägger upp bilder på bloggen (-hej, mitt namn är emmeli, och jag är lagom okunnig. hehe..), så vill jag gärna passa på att göra de. Även om de inte riktigt hör till själva blogginlägget.

I skuggan av mej själv.!



tack för ordet.


Yeo och Siri.


Lägger upp en bild på kräken som inte bara förklarar krig mot varandra i sängen kl halv 7 på morgonen, utan faktiskt också förgyller min dag och ser till att jag aldrig är ensam! Älskar dom väldigt mycke..

yeo o siri.

Oaktiv.


Känner mej riktigt rastlös och oaktiv, trots att jag faktiskt får lite saker gjorda.
Tror de börjar tära lite väl mycke på mej att vara arbetslös, att vara så osocial som jag är.
Snälla någon, AKTIVERA mej.!  Tips på billiga sysselsättningar tas tacksamt emot!
Önskar att min trädklättrar vän fortfarande bodde kvar i Göteborg nu. :(

Hade jag haft råd med de skulle jag nog öppna en stor park med enbart gratis nöjen. hehe..


Nej.. man kanske skulle se om de finns lite navelludd att pilla?
Ta hand om er.

tack för ordet.

Muffins.


Av någon anledning lyckades jag bli extremt rastlös igår kväll. Så jag bestämde mej för att baka blåbärsmuffins. (hade massa blåbär i frysen så) Mjölken var dock slut, så fick ta en tur till OKQ8. (smygreklam. straffa mej. hehe..) Sen var de ju bara att sätta igång.. Rätt enkelt att baka muffins faktiskt, men de gick inge vidare med att få dom så där muffins fluffiga. Tror de berodde på att jag hade så mycket blåbär i, och att jag rörde ner dom i smeten.. Smeten blev helt enkelt aaaaningen för vattnig, men smaken var de inget fel på alls.!

Ringde hit Björn och Emil.. Satte på kaffet, och de hela resulterade i en mycket trevlig kvällsfika. Hade de inte varit för att vi fikade vid typ halv 11 på kvällen, så hade de varit stor utdelning av vuxenpoäng där. hehe.. ;) Helt kloka är vi nog inte.. Vi 4 lyckades trycka i oss alla muffins dessutom. 16 stycken för att vara exakt. Så ja.. dom var goda, på riktigt.! hehe..

Idag hade jag tänkt dra mej till arbetsförmedlingen, men vaknade lite för sent, och helt utan ork. Så de får bli ett besök där imorn istället tror jag. Om jag orkar upp då. ;)

Nej. Nu ska jag ordna mej lite te och rostade mackor. Får se här, känner jag mej såpass snäll idag att jag gör frukost på sängen till mannen som sover för att han inte har nått bättre att göra? Hmm... Ja, de gör jag!



Ha en fin dag alla nära och kära.
tack för ordet.

Borås.


Har inte skrivit på ett tag.. igen.
Men har mina anledningar. Min värld vill inte sluta jävlas med mej och morgondagarna ser inte ut att bli molnfria. Så många fövirrade tankar, besvikelser och motgångar. Jag tar en dag i taget och kommer nog snart resa mej upp igen.

Jag var i Borås i veckan. Hälsade på Familjen Kaos.!
Fick tjötat med Mia om allt och inget (en av mina absolut favorit sysselsättningar, vi är grymma på att snacka bort tiden) och vi hade en kanon fin dag på Borås djurpark i Torsdags. De är helt otroligt vad gladskiten växer fort, och lär sej fort. Man får börja tänka på vad man säger, för rätt som de är kan man höra henne ropa nått lagom opassande vid en lagom opassande tidpunkt. hehehe..

Sen så var de en fredag då tårarna rann nerför kinden.
Tröstade mej med god mat. Plus att jag hade underbart goda ostar i kylen, salta kex i skafferiet.

Idag blir de nog ett ordentligt ryck i kragen, även om jag helst bara vill gömma mej.
Måste få städat här och få ut gammalt som skulle varit slängt förra året.. typ.

Nej gott folk.
Projekt; Stöka, för mindre stök.
Börjar NU!

tack för ordet.

tung.

En tung dag idag, riktigt tung men med vackert väder.
En glass har man lyckats få i sej iallafall.

kort inlägg men..
tack för ordet.

Varför?


Varför rycks nära och kära ifrån en?
Varför..varför...varför? Det är nog en fråga som aldrig kommer få ett accepterat svar.
De gör så ont nu. Kan inte sluta tänka på de som fanns dej allra närmast..
Hur tomt de måste vara, och är.
Har ord som ekar i mitt huvud hela tiden; Ostkrokar, surfisar och skitunge. Ord som jag hör din röst säga. Hade de inte varit för dej så hade dessa ord inte betytt någonting. Kan låta löjligt, men just sånna saker kan jag inte sluta tänka på nu..
De finns ingenting som kan beskriva saknaden så många känner efter dej.
Bara en sak skänker lite tröst från stund till stund, och de är att veta att du iallafall har de bra nu. Jag är så ledsen över att jag inte hann hälsa på, som jag skulle, som jag sagt. Att jag inte tog tid till de tidigare. När tid fortfarande fanns.

De är med en stor klump i halsen och med ett än så länge otröstligt hjärta jag nu avslutar detta. Sov så gott älskade "extramamma" Storsan.!

Alla skratt, alla roliga minnen, bär jag med mej med stolthet.
Stolt över att få vara en av de som fick lära känna dej.
Tack för allt.

Aldrig ska vi glömma dej.

RSS 2.0