Arbeta.!


Kära kamrater, emm ska börja arbeta igen. Inte illa.
Tror allting kommer gå kanon faktsikt, men man ska ju ändå inte ta ut nått i förväg och alltid hoppas på de bästa. I vårat kära Göteborg har vi haft 2 dagar med sol, 2 dagar med regn och nu är vi inne på andra dagen med sol igen.. Hmm.. undrar jag hur morgondagen kommer se ut.?

Jag införskaffade mej en filofax häromdagen. Är de någon mer än jag som tycker att en filofax får en att känna sej lite småviktig? Kan inte exakt sätta näsan på vad de är som gör de, men de är just något med en svart stor filofax. Nej, nog med smygreklamen.

Kaffet har varit slut här hemma och jag har, hör och häpna, faktiskt glömt att köpa nytt.. Under ca 1 veckas tid har jag varit kaffelös. Men inte nu längre! Igår var jag och handlade, 3 paket för 50:- dessutom. mycket bra, de räcker ett bra tag. J dricker ju aldrig kaffe så, de går inte åt så mycke här.! ;)

Ha en solig dag mina vänner.

tack för ordet.

.

Idag..



Idag kommer Joakim hem igen.. inte många timmar kvar nu.! Ska hämta honom på centralstationen 11:52. Åhh.. ska bli härligt att få träffa honom. Han har ju faktiskt varit borta sen i onsdags.

I helgen har jag ju dock inte alls varit ensam. Lolo var på besök här. I fredags åkte vi till Borås för att träffa Mia och ta en runda på stan. Hade en riktigt trevlig kväll, trots omständigheterna. Igår åkte dock Lolo, och lagom tills sällskapssjukan smög sej på ringde Björn. Så han kom hit och kollade på halvkass film med mej. hehe..

Kunde inte somna i natt.. Men strax efter 03:00 tror jag att jag slummrade till. Vaknade hur som helst kvart i 7. Kissenödig som tusan och oförskämt pigg. Så de va bara att gnugga ögonen och kliva upp, efter ett par försök att somna om. Nu har jag iallafall hunnit bädda rent i sängen, dammsuga hela lägenheten och diskat.! Inte illa. ;)

Ha en underbar dag mina nära och kära.
Mitt kaffe väntar.


tack för ordet.!

Kunskapslös.



Igår kväll gick jag över till Kollektivet på 52. Alltid lika trevligt.!
Där dracks de kaffe och käkades bullar. Mmm.. Vi fick också bevis på hur kass jag är på geografi m,m, när vi spelade ett spel vid namn "med andra ord". Som helt enkelt går ut på att man ska förklara ett ord med just andra ord.. Säg va du vill men inte de som står.. Så ska din lagkamrat komma på va de är.. Kan ju smita in här att; Vårat tjejlag vann! Och ingen av oss hade spelat de tidigare. :) Grymt gjort.. Hur som helst tillbaka till min okunnighet. Fick upp "ordet" Istanbul.! Lätt för vissa, men jag börjar med att säga; Ett land som som slutar på samma ord som tjur på engelska tyyyyp.. Hahaha..! Inte helt enkelt alla gånger, men vi hade bra kul.!

Nu sitter jag egentligen bara och väntar på att klockan ska ticka och visa kväll.. Då Lolo kommer. Men ska iväg och handla innan de. Blev ju aldrig av igår, pga ändrade planer.! Igår var gasen avstängd till alla spisar här i området, för dom gräver i vägen eller nått. Så de blev BK mat. Inte mej emot.. Men har haft ett starkt sug efter makaroner, fiskpinnar med majonäs och citronpeppar. Idag när gasen är tillbaka så får de nog bli de.. Eller sallad.. Hmm..? Nått lättvindigt hur som helst. Det är aldrig kul att bara laga mat till sej själv.

tack för ordet.

Lagom..



..ensamt är de här nu.
Joakim sitter på tåget på väg till Sthlm, de blev ändrare planer och han åkte en dag tidigare. Katterna snarkar ikapp.. Mia jobbar och svarar inte i sin mobil. Lolos mobil är inte ens på och jag hemsöker snart den Norska damen i mobilsvaret som säger; "Vilkommen till personsök.. bla bla bla.." och gör något väldigt elakt mot henne.. Så irriterande så de finns inte.!

Hmm..
Om jag hade en aning till fantasi just nu och kunde hitta ett tidsfördriv?
Jag borde städa.. men jag hör inte ett enda tilltalande ord i den meningen.

Blää..


tack för ordet.!

Onsdag..



Klockan är strax 10 och jäklars vad jag har suttit och blippat på datorn den senaste timmen. Ska snart hoppa in i duschen och förbreda mej för dagen tror jag minsann. Måste verkligen iväg och handla, vi har ju inte behövt köpa toapapper på över ett år.. Men nu är de nog på tiden.! hehe.. 

Imorgon åker Joakim till Sthlm. Hans underbara lillebror fyller år nämnligen. Själv blir jag ju kvar här i väntan på besök. Men de ska blir riktigt trevligt.. Att få sakna min J är inte så dumt ibland de heller faktiskt.

Är så sugen på yoghurt och frukt, men åt upp sista nektarinen och bananen igår. Fler grejer att notera på inköpslistan! Just de.. Inte bara handla som ska hinnas med idag.. De ska städas lite och fönstrerna måste putsas på 54an.! Jaja.. De finns tid.

Denna bilden är ju inte färsk direkt.. Dessutom, Mia, jag vet hur mycke du hatar den..
Men det finns inget du kan göra åt de, nu sitter den här.. Hahaha.!




Föreställer alltså, Lolo, Mia och jag själv..
Tjejerna jag ska umgås med till helgen.! (Om mia fortfarande pratar med mej efter detta, ;)
Vi är dock i några års mindre format på fotot.! (Thank god!)
Älskar dom väldigt mycke hur som helst.

Ha en fin dag mina nära och kära.

tack för ordet.!

kattrumpa.


Nej, jag hade inte tänkt disskutera ökända partytrick, bara berätta om de första jag såg när jag öppnade ögonen i morse. Siri hade lagt sej så gott till rätt vid min axel, så jag hade en baktass i mungipan och en svart kattrumpa var de första jag fick syn på.. härligt! hehe..

Var i Borås mellan fredag och lördag. Gick på Bio med Mia, vi såg sex and the city.! Jag kan faktiskt inte komma på någon jag hellre ville se den filmen med! Fick tjötat bort lite tid också, saknar alltid Mia nått så fruktansvärt.. Men nu de sista har jag gjort mitt yttersta för att driva henne till vansinne. De är rätt enkelt, gäller bara att ringa så mycke som möjligt när man vet att hon inte kan svara! ;) Works every time.!

En annan som jag saknar är Lolo. Men de blir de bot på till helgen! För då kommer hon och ska aktivera mej! Mycket att se fram emot. Vi ska dessutom ta en tur till Borås. Kanske till och med för en vinprovarkväll.. Like back in the days.! Hmm.. Undrar på en skala hur stor del av den kvällens samtalsämnen som kommer betså av gamla minnen? Typ 97%.. I guess.! hehe... Underbart!

Nej. Mitt kaffe har varit klart i säkert en halvtimme nu och bara väntar på mej.
Ha en underbar dag mina nära och kära.

tack för ordet.!

ack..

Värmeland du sköna.


Har spenderat en tid i de (senaste dagarna iallafall) regninga skogarna i Värmland.
Kom ner till Göteborg idag, men åker tillbaka imorn igen. Hoppas på finare och ljusare dagar, men även om de inte blir så.. De finns alltid nått att hitta på, nästan! Men de är klart, mellan fisketurer och kantarell plockning så har jag snart hunnit läsa ur min bok.

Som sagt, imorn åker vi upp igen. Så katterna fick vara kvar där under tiden. Dom trivs så otroligt bra uppe i skogarna. Håller sej mest kring stugan så klart, men inte ens regnet har hindrat dom från att gå ut.! Ingen av dom blir nog riktiga nattjägare, dom kommer allt in och sover i värmen under nätterna.. hehe. (mes varning?) Men dom är ju faktiskt egentligen vana innekatter.


Nej, nu ska jag ta en promenad till OKQ8. Lakritsbegäret växer i mej. ;)
Ska sätta mobilen på laddning också, den har varit tyst ett bra tag nu. (ganska härligt faktiskt.)

Ha de underbart mina nära och kära.

tack för ordet.!

RSS 2.0