Pyttan o Pysen.

Har inte kikat runt så mycke på internet de senaste, då jag drunknat i en bok och fördrivit tiden med detta, och har missat en jätte kul sak! Nämligen..

Mio blev månaden baby på Pyttan o Pysen!
Om du vill kika så gå bara in på deras sida och klicka dej vidare till månadens baby. Mio blev septemper babyn!

Pyttan o pysen säljer förövrigt jätte fina exklusiva sängkläder i högsta kvalite för bebisar, men även mjuka filtar, dinglisar och lite annat. Saker som passar bra som gåva, eller om du vill unna ditt eget barn nått riktigt fint.

Är du intresserad av att komma på ett hemma party (hos mej) och kika närmare på deras sängkläder och övriga saker, så hör av dej till mej! Vore faktsikt mysigt att samlas ett glatt gäng, barn/bebisar är självklart också välkomna. Men för att planera ett datum närmare, måste jag se om de finns något intresse av detta? Har du vänner som har barn eller någon mormor/farmor, annan som funderar på julklappar, fråga om dom vill komma med.. 

Kika gärna in på Pyttan o Pysens blogg också.
http://pyttanopysen.blogg.se/ 

Hemsidan hittar du här.
http://www.pyttanopysen.se/


Nära och kära,
Mio önskar sej ett set med sängkläder där ifrån i julklapp! Han sa de precis. ;-)


Kommentarer
Postat av: mormor

JA jag säger då det. Inte nog med att han står och kan ställa sej upp själv han pratar redan och vet vad han vill ha i julklapp:) Vågar inte ens tänka tanken, vad månne det bliva av guldklimpen? Puss Mio från mormor som fortfarande bara vill mösa dej. Hej- nu när du pratar så kan du beställa din egna tågbiljett, fniss fniss hahahahaha.

2009-11-05 @ 23:14:46
Postat av: Anita

Gud vad du e gullig Emmeli.

2009-11-06 @ 14:49:58
URL: http://pyttanopysen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0